maandag 7 januari 2008

Keukenplan

Dit wordt onze keuken, maar dan in een nog nader te bepalen kleur. Er zijn twee compacte toestellen: een microgolf en een oven. Totale lengte is 5m. Nog niets gehoord van de aannemer, dus tot nader order komt hij morgen of overmorgen... De keuken komt van bij piot in boortmeerbeek.



Edit: ondertussen een jaar later, in 2009, moet je ons vooral niet om het nummer van piot vragen: de keuken is in mei 2008 geplaatst en moet nog steeds afgewerkt worden!

5 opmerkingen:

zlatina zei

waar hebben jullie de keuken gekocht? zijn de toestellen ingebouwd? we hebben een goe elektrisch vuur/fornuis, indien geintereseerd.
doei!

David en Ilona zei

Jeps, alle toestellen zijn ingebouwd, ook het inductievuur. Alsook de vaatwasser! (jippie, eindelijk minder afwas)

kristof zei

Beste,

Als het een troost mag zijn, we hebben dezelfde problemen gehad met onze keuken van piot en partners. Een half jaar na plaatsing nog steeds niet afgewerkt. Zeker 8 afspraken is hij niet nagekomen, meestal zonder verwittigen en met de meest onmogelijke uitvluchten.
Ondertussen is hij (zo goed als) failliet naar 't schijnt. Slecht nieuws voor ons dus...

toke zei

ni zo goed als failiet,maar zeker sinds 19 januari,en ja,ik zit ook met onafgewerkte keuken,kdenk kontakt optenemen met curator

David en Ilona zei

Had jullie reacties pas nu gezien - ja, Piot&Partners is officieel failliet. Opeens was het dus aan ons om te bewijzen dat we die openstaande rekening niet moeten betalen. We hebben een brief, opgesteld door een advocaat, verstuurd naar de curator, om door te geven dat de prijs van het werkblad overeenkomt met de prijs van de openstaande factuur. Helaas is dat absoluut niet de prijs van wat een nieuw werkblad op een ander zou kosten (kosten van opmeting, verplaatsing, ...) maar het is nu zo.
Het doet me ergens plezier te weten dat dit in het hart van een zelfstandige pijn doet - uiteindelijk heeft hij op enkele jaren tijd de zaak van z'n vader om zeep geholpen met z'n Duitse kwaliteitskeukens.