donderdag 3 januari 2008

Gelukkig nieuwjaar!

Onze beste wensen voor 2008! Als jullie nog wensen over hebben, mogen de volgende nog eens langs ons passeren: een goeie gezondheid (een gezond enkeltje over iemand?), een geslaagd trouwfeest (24 mei 2008!) en natuurlijk een prachtig afgewerkte verbouwing!

Onze drie madammen wouden jullie ook nog een gelukkig nieuwjaar wensen, dus hebben we ze eventjes laten poseren:

Miss Pixie:


Madam Puti:


en Miss Lava:


Verder hebben we ons toch nog heel goed warm kunnen houden tijdens de eindejaarsperiode. Enkele sfeerbeelden van onze "keuken":


Een kookplaatje, een microgolf, koffiezet en een frietketel, meer heeft een mens toch niet nodig? Het vergiet past perfect op de WC, dus daar kan je de pasta afgieten, en spinazie kan je wassen in de lavabo in de badkamer:



En als laatste, nog een foto die weergeeft welk een hindernissenparcours wij dagelijks meermaals afleggen: aan de deur begint de put van 30cm, aan de eerste muur komt er weer een verhoogje, en aan de buitenmuur nog eentje.


De aannemer is trouwens al langsgeweest, niet om onze achterbouw te metsen, wel om ons een beetje uit de wind te plaatsen. Niet dat het zoveel helpt, maar als hij het zelf voorstelt, zeggen we geen neen natuurlijk.



Deze foto staat hier wel al eens op onze blog, maar we moeten toch iets plaatsen in de tussentijd. Op de plaats van deze houten trap komt een andere trap, helaas niet minder steil, we moeten nu eenmaal 3,8m hoogte overbruggen. Aan de buis die nu naar beneden loopt komt onze frigo te staan, en tussen trap en frigo komt nog een dressoir of nog keukenkasten. De buis loopt nu naar links, naar achterin het huis, maar die gaat "later" naar de voordeur lopen en op de riool in de straat aangesloten worden.

Geen opmerkingen: