vrijdag 25 januari 2008

23-25 januari

Dankzij David z'n noeste arbeid aan onze voorlopig badkamerafvoer, hebben ze woensdag en donderdag goed kunnen verderdoen, met dit als gevolg:



De netten voor de gewapende beton liggen klaar.



De beton is dan donderdag dus gegoten, het is nu dus ook duidelijk tot hoe ver die achterbouw gaat komen:


Vandaag (vrijdag) zijn ze dan al begonnen met het metsen van nieuwe muurtjes.
Hier zie je waar je vanuit de inkom de keuken zal binnenkomen, in het andere "gat" komt de deur naar de voorplaats (wasmachine, droogkast,...)



Dit is een iets minder duidelijke foto, maar hij is getrokken van aan de deur. Het is dus de gang, waar eerst links de toekomstige deur naar de WC komt, en dan daarachter de deur die naar de keuken gaat leiden...



De vloerder is ook langsgeweest, volgende week zouden we dan een prijs krijgen. Als ie niet te duur is, kan die dus midden maart beginnen.

Aan de achterbouw beginnen ze nog eventjes niet, aangezien onze buren ook gaan verbouwen. Het zou namelijk een perfecte situatie zijn voor de aansluitingen, isolatie, etc, moesten onze beider achterbouwen samen gezet konden worden. Maar wij willen daar natuurlijk niet te lang op wachten, want eens de achterbouw gezet is moeten we nog minstens drie weken wachten op onze ramen. Dus ja, we zien wel he. Eens de ramen erin staan, komt de PUR spuiter een isolatielaag van 7cm aanbrengen op de vloer. Ik denk dat daar dan alle afvoerbuizen al moeten inliggen (van keuken, wc, etc), maar er is zoals altijd een reƫle kans dat ik me hierin vergis...

Geen opmerkingen: