woensdag 19 maart 2008

Nieuwe planning

Deze data liggen "vast":
4 april: ramen
8 april: plakker
21 april: PUR

Dus hopelijk:
22-25 april: CV
28 april: vloer (waarom valt net in die week 1 & 2 mei???)
5 mei: keuken & verhuis naar beneden

Trap zijn we een beetje uit het oog aan't verliezen, maar we hopen dat als we de huidige trap wegdoen om te laten plakken, dat we die nog even gaan kunnen terugzetten. Er is een trappenmaker al eens langsgeweest, en die zei ons dat dat toch mogelijk zou moeten zijn... (het is dus niet ons eigen dom idee).

Trouwens, over ons warm water was ik nog het volgende vergeten te zeggen: we hebben het onmogelijke meegemaakt. "Our man", Driesmans, zei dat ze de boiler gingen komen hangen en aansluiten op woensdagmorgen. En... ze stonden er! op tijd en al! Een aannemer die zijn afspraken nakomt, een mens verwacht dat op den duur niet meer hoor. Hij moet nog eens terugkomen voor de CV, dus we houden hout vast dat het zo blijft!

Onze katten waren wel niet zo gelukkig dat er iemand op het dak aan het werken was (uitlaat van gascondensatieketel gaat door schouw naar boven). Ze waren van de schrik allemaal samen in de bak onder de (slaap)zetel gekropen. Tegen 's avonds hebben we ontdekt dat Pixie dikker is dan ze zelf dacht: ze geraakte er niet meer uit :-D

Geen opmerkingen: