maandag 10 maart 2008

Goed nieuws en slecht nieuws

Goed nieuws: toen we onze CV-man vertelden over onze kapotte boiler, zei hij dat de nieuwe ketel al geïnstalleerd kon worden. Dus dat zou betekenen dat we deze of volgende week terug warm water hebben.

David en m'n pa hebben de voorbije dagen goed gewerkt aan water en zijn begonnen aan het leggen van de elektriciteit. Sleuven geslepen en stopcontacten/draden inmetselen.

De tuin is ook nog verder opgeruimd, hopelijk krijg ik deze week nog al het hout en oude gyproc weg naar het containerpark.

Slecht nieuws: de ramen zijn er nog niet, meer nog: ze zijn er nog lang niet! We hebben iets "bijgevraagd", waardoor hij dat nog in de juiste kleur moest bijbestellen, waardoor de leveringstermijn opeens op 6 à 7 weken ligt. My 2 cents: dat dat raam niet openkon zonder extra klink is iets waar een ramenman aan moet denken, en dus lijkt me dat het perfect excuus om zijn 4 weken levertijd nooit te moeten nakomen. De plakker wil niet komen zonder ramen, PUR ook niet, dus is alles weer uitgesteld :-((( Hopelijk geraken we er nog voor midden mei...

Nog ongeveer 67 dagen tot de hopelijke afwerking, nog 75 dagen tot de trouw!

Geen opmerkingen: