dinsdag 6 januari 2009

Gelukkig nieuwjaar! Happy New Year!

Er is weer veel veranderd... Eerst en vooral hebben we in december onze kerstboom gezet. De katten hadden meteen weer een nieuwe favoriete plaats om uit te slapen.



Onze binnendeuren zijn geplaatst, stipt op tijd en dik in orde:



WC-deur in de gang, met daarnaast de glazen deur naar de keuken.



Onze oude tv had het ook begeven, dus is David naar de fnac gespoed om dit te kopen, een 37". Best wel in orde!



Ook de voorste plaats is verder afgewerkt, wijnrekje tegen de muur (er moet er nog zo één komen onderaan) en rekjes aan de andere kant. Onze vloerverwarming was duidelijk al ingesteld op deze binnendeuren, want nu opeens is alles perfect: goed warme vloer in WC, maar voor de rest niet te warm, gang en voorste plaats zijn nu ook echt koelere plaatsen.





Verder hebben we oudjaar bij ons gevierd, met een paar mannen van de scouts en met de wii. Echt ontzettend hard gelachen met die partygames.





And for our friends abroad, I think it's cold and snowy in your countries too, this is how our street looked on Monday morning, January 5th. Icy! The snow is still there and it's been freezing to -15°!

Onze favoriete keukenman is ondertussen al 3 weken onbereikbaar... Naar ons keukenblad kunnen we dus fluiten. We zullen dan maar voor de eerste keer in ons leven een advocaat moeten raadplegen...
Verder zijn we nog steeds van plan om de tuin te "renoveren": nieuwe tegels, nieuwe bloembakken, muurtjes opnieuw opmetsen, tuinhuisje maken... En dan maar beginnen planten: bloemetjes, kruiden, tomaatjes, frambozen en braambessen, ...

1 opmerking:

Jessica zei

Hallo,

Ik ben toevallig op jullie website terecht gekomen. Ik ben ook op zoek naar contactgegevens van David Piot. Omdat ik ook een keuken bij hem besteld heb en sindsdien niets meer van hem gehoord heb. Dus ik wou eens vragen welke contactgegevens jullie hadden? Want het vaste nummer werkt niet meer, het mobiele nummer heb ik ook niet en de winkel, waar die vroeger was is blijkbaar weg.

Groetjes,

Jessica