maandag 29 september 2008

De bergruimte (update met foto's)

het bergkot wordt stilaan de bergruimte ;-) We zijn dit weekend heel actief geweest & hebben redelijk wat geld uitgegeven. Twee keukenkastjes uit ikea (oranje ;-) ) en ook nog een heel rekkensysteem uit ikea. David heeft de hele zondag zitten werken, en het resultaat mag er al zijn. De kastjes hangen/staan al, de rekjes bijna (hadden enkele dingen verkeerd gekocht). Nu nog een uitgietbak voor op dat kastje kopen/plaatsen en het is daar weer ferm wat opgeruimder! Naast dit kastje komt nog het wijnrek van ikea, zodat we daar nog wat wijn kunnen stockeren.


Dit is het rekkensysteem, maar nog niet alles hangt.

Vanavond komt de keukenman eens langs om de zaak te bespreken: hij is het beu. Tja, wij ook. Eens benieuwd wat ervan gaat komen. Ik mag dan misschien niet de slimste zijn, maar ik begrijp gewoon niet hoe die een werkblad kan liggen hebben (en dus al betaald aan z'n leverancier?), en dat gewoon al 4 maanden niet wil komen plaatsen... Dus ja.
Nu eens beginnen kijken naar deuren. Verder mag het weer goed koud beginnen worden, want dan heeft onze vloer lekker warm ;-) Ook onze buur heeft nu nieuwe ramen overal, dus de koude kan toch ook al niet meer zo van daar komen. Dat huis is nu ook volledig geplakt, dus daar komt ook schot in de zaak. Voor wie interesse heeft: binnen een goed half jaar zal dat dan te huur komen te staan.

Geen opmerkingen: